in Beveiliging

Sinds de oprichting in 2014 wordt Patchman vandaag de dag door honderden hostingproviders, zowel in Nederland als op de internationale markt, gebruikt om grip te krijgen op de security aspecten van web-applicatie hosting.

Uniek aan Patchman is de focus op het voorkomen van gecompromitteerde websites en de resulterende abuse door het ‘point of entry’ van een potentiële hack weg te nemen. Ook legt Patchman de nadruk op het creëren van een win-win voor zowel provider als eindgebruiker. Dankzij Patchman is een hostingprovider niet langer op grote schaal afhankelijk van het update-beleid van de eindgebruiker voor de veiligheid van haar servers, en geniet diezelfde eindgebruiker proactieve bescherming tegen hacks of malware, ondersteund met gerichte notificaties en voorlichting betreffende de beveiliging van de website.

Standaard inbegrepen

Binnen het hostingplatform van PITS! Webhosting is Patchman standaard inbegrepen – zonder meerprijs! Dit helpt jou om ook jouw webapplicaties beter te beveiligen. Zo ben je direct op de hoogte van verouderde software, mogelijke beveiligingsproblemen en eventuele malware. Patchman helpt je met signaleren, voorkomen en oplossen!

Standaard beveiligingsbeleid

Bij PITS! Webhosting houden we ons hostingplatform graag veilig en stabiel. We hebben daarom een standaard beveiligingsbeleid wat wij voeren:

  • Na detectie van malware: wij plaatsen Malware direct in quarantaine
  • Na detectie van security vulnerabilities: wij patchen direct bij WordPress, Joomla, Drupal, Magento, WooCommerce en PrestaShop
  • Na detectie van overige verouderde software: geen specifieke actie

0