Wij zijn benaderd door Rachel Miller om een nieuwe website neer te zetten voor haar bedrijf Yummy Mommy. Uitgangspunten in het ontwerp waren een losse structuur (masonry), veel inspritatiebeelden en een portfolio waar alle projecten duidelijk gepresenteerd kunnen worden. Uiteraard hebben we de website volledig responsive gemaakt, zodat alle (toekomstige) mama’s  de website op alle apparaten goed kunnen lezen.

Over Yummy Mommy

Bij ons kun je terecht als je zwanger, net bevallen of moeder bent. Als (jonge) moeder wil je geen afstand doen van je stijl en sommige kledingstukken zijn gewoon niet handig met kinderen. Ook merkten wij om ons heen dat vrouwen, nadat ze moeder zijn geworden, soms ‘verloren’ zijn wat betreft hun eigen stijl. Gaandeweg zijn wij erachter gekomen dat je helemaal geen afstand van je eigen stijl hoeft te doen. Wat je struikelblokken ook zijn, met een paar aanpassingen kunnen we samen een nieuwe en frisse stijl creëren.

Naast personal shopping zijn wij ook werkzaam als stylistes en shopping editors voor magazines en bedrijven. Als stylistes komen wij in de mooiste winkels en zijn we op de hoogte van de laatste trends. Wij bieden bedrijven een totaal pakket van concept, (set) styling en productie aan voor bijvoorbeeld een fotoshoot en/of lookbook. Als shopping editors laten wij de leukste mode- en lifestyletrends zien. Op onze blog willen wij jullie graag inspireren en krijgen jullie een kijkje achter de schermen. Zo kan het gaan over de mooiste zwangerschapsmode, de fijnste kraamcadeaus of de musthaves die je echt nodig hebt voor je baby-uitzet.

Wij wensen Rachel en Sophie veel succes met hun nieuwe website!